top of page
Search

Οι Larva στις Μουσικές του Κόσμου

Updated: Jul 21, 2020

Οι Larva παρουσιάζουν δικές τους συνθέσεις & διασκευές παραδοσιακών κυπριακών τραγουδιών.


Το μουσικό σχήμα Larva αντλεί την έμπνευσή του από κυπριακές μελωδίες και ρυθμούς που συγχωνεύονται με δυτικά μουσικά στοιχεία. Υιοθετώντας μια νέα προσέγγιση που αναθεωρεί την παραδοσιακή μουσική, το σχήμα δημιουργεί πρωτότυπες συνθέσεις με επιρροές από τις μουσικές του κόσμου και την τζαζ. Μετατρέπει ιδέες που προέρχονται από το παρελθόν σε σύγχρονους ήχους, σε εντελώς νέα μορφή, όπως η μεταμόρφωση της προνύμφης στη φύση.


Το σχήμα θα παρουσιάσει δικές του συνθέσεις, αλλά και διασκευές παραδοσιακών κυπριακών τραγουδιών επηρεασμένες από τις μουσικές του κόσμου και την τζαζ. Το πρότζεκτ στοχεύει στο να εκφράσει τη δική του προσωπική μουσική ταυτότητα μετατρέποντας ιδέες που προέρχονται από το παρελθόν σε σύγχρονους ήχους, προσδίδοντας έτσι νέα μορφή στο μουσικό του ύφος. Το ντουέτο φιλοξενεί τον Μάριο Μενελάου στο ηλεκτρικό μπάσο.


Μουσικοί: Βασίλης Φιλίππου - πιάνο, κρουστά, νέυ, φωνή / Αλέξης Κάσινος – κιθάρα Προσκεκλημένος ο Μάριος Μενελάου – μπάσο.


Οδηγίες προς θεατές: Για την ασφαλή διοργάνωση των εκδηλώσεων και την τήρηση του σχετικού πρωτοκόλλου, το κοινό επιβάλλεται όπως προεξασφαλίζει τις θέσεις του είτε ηλεκτρονικά, είτε από το ταμείο του θεάτρου (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 13:00). Οι θεατές προτρέπονται να προσέρχονται έγκαιρα, αποφεύγοντας το συνωστισμό κατά την είσοδό τους.


Χορηγοί: Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, ΟΠΑΠ Κύπρου, Υφυπουργείο Τουρισμού, Medochemie, ΣΕΚ

Τεχνική Υποστήριξη: Event Pro

Στηρίζουν: Δήμος Λεμεσού, Μουσική Ακαδημία ARTE

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΡΙΚ, Καθημερινή, Love FM, Κανάλι 6


Παρασκευή 24 Ιουλίου, ώρα 21:00@ Χώρος στάθμευσης ΣΕΚ (πίσω από Ριάλτο)

Είσοδος Ελεύθερη / Απαραίτητη η προκράτηση θέσεων

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 77 77 77 45

E-ticket: https://rialto.interticket.com/, Rialto Theatre App




38 views0 comments
bottom of page