top of page
Αναζήτηση

Προσφορές για την αγορά και αντικατάσταση των καθισμάτων του Θεάτρου Ριάλτο

Το Θέατρο Ριάλτο ζητά προσφορές για την αγορά και αντικατάσταση των καθισμάτων του Θεάτρου, που περιλαμβάνει την αφαίρεση των παλαιών καθισμάτων και την τοποθέτηση των νέων στο πλαίσιο της αναβάθμισης του Θεάτρου. Οι εργασίες προγραμματίζονται κατά την περίοδο Ιουνίου Σεπτεμβρίου 2023.


Οι προσφορές στη βάση των πιο κάτω προδιαγραφών υποβάλλονται είτε η στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@rialto.com.cy , είτε σε κλειστό φάκελλο στο λογιστήριο του Θεάτρου Ριάλτο μέχρι τις 25 Απριλίου 2023 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.


Προδιαγραφές

ΤΥΠΟΣ ΚΑΘΙΣΜΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 01 Κ1 600

− Διαστάσεις:


o Ύψος ράχης από το πάτωμα: 84-88εκ

o Ύψος καθίσματος από το πάτωμα: 44-47εκ

o Απόσταση των ποδιών στήριξης από κέντρο σε κέντρο του ποδιού: 52εκ (βλέπε σκίτσο πιο πάνω)

o Μέγιστο συνολικό βάθος καρέκλας όταν το κάθισμα είναι ανοικτό: 68-72εκ o Απόσταση καθίσματος από το μπροστινό κάθισμα: 90εκ (βλέπε σκίτσο πιο πάνω) − Τα πόδια θα βιδωθούν στο έδαφος με ειδικά μπουλόνια μεγάλης αντοχής. Σε κάθε κάθισμα θα αντιστοιχεί ένα μεταλλικό πόδι, δηλαδή οι στηρίξεις θα είναι κοινές και στο τέλος της κάθε σειράς θα υπάρχει ένα επιπλέον πόδι στο κάθε ακρινό κάθισμα.


− Τα καθίσματα να μπορούν να στερεωθούν σε δάπεδο χωρίς σκαλιά, με κλίση 1-8 μοίρες. − Το κάτω μέρος του καθίσματος να διαθέτει ξύλινη επικάλυψη, τύπου plywood − Το πάνω μέρος του κάθε καθίσματος θα φέρει σφουγγάρι, επενδυμένο με ύφασμα (fully

upholstered). Το ύφασμα πρέπει να ακολουθεί τις προδιαγραφές του υφάσματος που αναγράφονται στη γενική περιγραφή. Το σφουγγάρι θα έχει τα πιο κάτω χαρακτηριστικά:


o Cold-molded high density foam ensures optimal comfort

o Foam density: 60± 3kg/m3

o Foam hardness: 45°±5°

o Βραδυφλεγής (fire retardant), σύμφωνα με τα πρότυπα CA117 ή BS5852. Να υποβληθεί πιστοποιητικό CA117 ή BS5852.


− Το μπροστά μέρος της πλάτης θα φέρει σφουγγάρι, επενδυμένο με ύφασμα (fully upholstered). Το ύφασμα πρέπει να ακολουθεί τις προδιαγραφές του υφάσματος που αναγράφονται στη γενική περιγραφή. Το σφουγγάρι θα έχει τα πιο κάτω χαρακτηριστικά:


o Cold-molded high density foam ensures optimal comfort

o Foam density: 65± 3kg/m3

o Foam hardness: 45°±5°

o Βραδυφλεγής (fire retardant), σύμφωνα με τα πρότυπα CA117 ή BS5852. Να υποβληθεί πιστοποιητικό CA117 ή BS5852.


− Το πίσω μέρος της πλάτης να διαθέτει ξύλινη επικάλυψη, τύπου plywood with wood veneer finish.


− Όλα τα μεταλλικά εμφανή τμήματα της καρέκλας να είναι μπογιατισμένα με μπογιά φούρνου σε χρώμα μαύρο.


− Να διαθέτει μπράτσα. Σε κάθε κάθισμα θα αντιστοιχεί ένα μπράτσο, δηλαδή τα μπράτσα θα είναι κοινά μεταξύ τους. Οι προσφοροδότες θα πρέπει να υπολογίσουν ότι στο τέλος της κάθε σειράς θα υπάρχει ένα επιπλέον μπράτσο στο κάθε ακρινό κάθισμα.


− Το πάνω μέρος των μπράτσων θα είναι επενδυμένο με ξύλο, τύπου hardwood. Τα μπράτσα να έχουν ικανοποιητικό μήκος για την κοινή χρήση.


− Τα τελικά μπράτσα στις δύο ακρινές θέσεις, να είναι επενδυμένα εξ’ ολοκλήρου (δεξιά, αριστερά) με ξύλο ή μέταλλο.


− Το κάθισμα πρέπει να διαθέτει αυτόματο μηχανισμό αναδίπλωσης/επαναφοράς του καθίσματος σε κάθετη θέση. Ο μηχανισμός αναδίπλωσης πρέπει να είναι βαρετού τύπου (counterweight) που να μην δημιουργεί θόρυβο κατά την επαναφορά του καθίσματος στην κάθετη θέση. (tip-up seat with gravity counterweight).


− Τα καθίσματα θα τοποθετηθούν σε σειρά. Η τοποθέτηση των καθισμάτων θα γίνει σε ελαφρώς κυκλική διάταξη, σύμφωνα με τα σχέδια που επισυνάπτονται.


− Λόγω περιορισμού στο χώρο είναι απαραίτητο η απόσταση από το πίσω μέρος της πλάτης της θέσης πίσω να είναι 90εκ από το πίσω μέρος της πλάτης του καθίσματος που είναι μπροστά. − Τα καθίσματα θα έχουν πρόνοια για αρίθμησης της κάθε θέσης. Η αρίθμηση θα τοποθετηθεί στο κάτω μέρος του καθίσματος, ώστε όταν είναι αναδιπλούμενο (σε κλειστή θέση) να μπορεί να εντοπιστεί εύκολα και να διαβαστεί από τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Στην προσφορά πρέπει να συμπεριλαμβάνεται το κόστος της αρίθμησης της κάθε θέσης.


− Τα καθίσματα θα έχουν πρόνοια (ειδικά διαμορφωμένα σημεία) για την αρίθμηση της κάθε σειράς. Στην προσφορά πρέπει να συμπεριλαμβάνεται το κόστος της αρίθμησης της κάθε σειράς. − Ο προσφοροδότης να φροντίσει για τη αφαίρεση και πιθανή απομάκρυνση των παλαιών καθισμάτων καθώς και την τοποθέτηση των καινούργιων.


− Προδιαγραφές Υφάσματος :

− Color fastness to washing, σύμφωνα με το πιστοποιητικό ISO 105 C03:1989 − Color fastness to water, σύμφωνα με το πιστοποιητικό AATCC 107-2009

− Color fastness to perspiration, σύμφωνα με το πιστοποιητικό AATCC 15-2009 − Color fastness to crocking, σύμφωνα με το πιστοποιητικό AATCC 8-2007

− Color fastness to light, σύμφωνα με το πιστοποιητικό ISO 105 B02:1994/Amd 1: 1998 + Amd 2:2000 Method 2, Xenon arc lamp

− Tensile strength, σύμφωνα με το πιστοποιητικό ASTM D5034-2009, CRE-1 grab − Tearing strength, σύμφωνα με το πιστοποιητικό ASTM D2261-2007a

− Abrasion resistance: 50.000 cycles, σύμφωνα με το πιστοποιητικό ASTM D4966-2007, Martindale wear & Abrasion tester

− Βραδυφλεγής (fire retardant), σύμφωνα με τα πρότυπα CA117 ή BS5852. Να υποβληθεί πιστοποιητικό CA117 ή BS5852.


− Εγγύηση :

− Τα καθίσματα να έχουν εγγύηση για τουλάχιστον πέντε (5) χρόνια, από την κατασκευάστρια εταιρεία.

− Τα καθίσματα πρέπει να έχουν εγγύηση για τουλάχιστον πέντε (5) χρόνια, από τον προσφοροδότη, για την προμήθεια και ανταλλαγή των εξαρτημάτων ή καθισμάτων που θα παρουσιάσουν πρόβλημα, λόγω κακοτεχνίας.


− Η κατασκευάστρια εταιρεία να διαθέτει τα Ευρωπαϊκά Πιστοποιητικά ISO 9001 και ISO 14001. Αντίγραφα των πιστοποιητικών να συμπεριληφθούν στην προσφορά. Τα πιστοποιητικά πρέπει να είναι σε ισχύ την ημέρα υποβολής της προσφοράς.


− Ο προσφοροδότης να διαθέτει τα Ευρωπαϊκά Πιστοποιητικά ISO 9001 και ISO 14001. Αντίγραφα των πιστοποιητικών να συμπεριληφθούν στην προσφορά. Τα πιστοποιητικά πρέπει να είναι σε ισχύ την ημέρα υποβολής της προσφοράς.

− Η προσφορά να συμπεριλαμβάνει τον ΦΠΑ.



69 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page