top of page
Αναζήτηση

‘Περιπατώ’ ένας περίπατος με κύριο πρωταγωνιστή το Θέατρο Ριάλτο.

Ένας περίπατος ένα ταξίδι στον χρόνο, ένα αποτύπωμα μνήμης, μια εμπειρία ηχητικών και οπτικών εικόνων, δημιουργία των Μαρίας Βαρνακκίδου και Κωνσταντίνας Ανδρέου στο πλάισιο του προγράμματος του Συνεργαζόμενου Καλλιτέχνη και Θεάτρου Ριάλτο.


Ένας διαδραστικός περίπατος για την Πλατεία Ηρώων, αφιερωμένος στους ανθρώπους της, αυτούς που έζησαν, που ζουν και αυτούς που θα τη ζήσουν στο μέλλον. Ιστορίες από τα παλιά, μνήμες, κτίρια που αλλάζουν μέσα στο πέρασμα του χρόνου και μια ματιά στο μέλλον της πλατείας.


Ανάμεσα σε αυτά, πρωταγωνιστής το Ριάλτο, ένα θέατρο που διαμορφώνει πολιτιστική ταυτότητα και αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για την Πλατεία Ηρώων. Στο πλαίσιο του Limassol Art Walks.


Το Limassol Art Walks επιδιώκει να αναδείξει την πολιτιστική ζύμωση που συντελείται στη Λεμεσό συγκεντρώνοντας σε ένα τριήμερο κοινής λειτουργίας χώρους σύγχρονης τέχνης, πολιτιστικούς φορείς και πρωτοβουλίες δημόσιας τέχνης.


Με 14 συμμετέχοντες χώρους, ιδρύματα και έργα, το πρόγραμμα του Limassol Art Walks θα περιλαμβάνει εκθέσεις, παραστάσεις, προβολές, ανοιχτά στούντιο, ομιλίες καλλιτεχνών και ξεναγήσεις. Αξιοποιόντας το παρελθόν και το παρόν του ιστορικού κέντρου της Λεμεσού, το πρόγραμμα αποκαλύπτει πολλαπλές πολιτιστικές εκδηλώσεις συνυφασμένες με τον ιστό της πόλης.


Θέατρο Ριάλτο, Παρακευή 21 Οκτωβρίου 2022, στις 17:00 και Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 στις 11:00 & 17:00.

Είσοδος ελεύθερη (απαραίτητη η προεξασφάλιση δελτίων εισόδου)

Tαμείο: 77 77 77 45

(Δευ - Παρ 10:00-15:00 και 1,5 ώρες πριν την έναρξη των παραστάσεων)



3 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page