top of page
Αναζήτηση

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΦΗ - ERRONEOUS ENCOUNTERS

Περιγραφή: 

Το καινούργιο χορογραφικό έργο ‘Erroneous Encounters’ σε σκηνοθεσία, χορογραφία και κείμενα του Κύπριου δημιουργού Παναγιώτη Τοφή αποτελεί ένα πειραματικό κινησιολογικό ταξίδι σε ζωντανή σύνθεση ηλεκτρονικής μουσικής και ποιητικού λόγου. Τέσσερεις ερμηνευτές και ένας μουσικός συνθέτης  μοιράζονται τη σκηνή σε μία πορεία διαπραγμάτευσης με το μετατραυματικό ως αυτοάνοσο, της δυσλειτουργίας, της απόστασης και των πολλαπλών συμβολισμών του κενού. Το έργο αποτελεί συνέχεια της ερευνητικής πορείας του δημιουργού, τόσο σε κινησιολόγιο όσο και σύνθεση, με την οποία εστιάζει σε θεματικές κενότητας και απόκρυψης, όπως και την απώλεια της ενσυναίσθησης και αυτονομίας ως χαρακτηριστικό της σύγχρονης πραγματικότητας. 


Διάρκεια: 45’

Συντελεστές:

Έρευνα, Σκηνοθεσία, Χορογραφία, Κείμενα: Παναγιώτης Τοφή

Ερμηνεία: Δαμιανός Άγγελος Ευσταθίου, Ιωάννης Μαμωλής, Νίκος Σαμουρίδης, Βασιλική Κυπραίου

Μουσική Σύνθεση και Μουσικός επί Σκηνής: Ανδρέας Οικονομίδης

Σχεδιασμός Σκηνικών: Γιώργος Γιάννου

Σχεδιασμός Κοστουμιών: Ρέα Ολυμπίου

Σχεδιασμός Φωτισμού: Βασίλης Πετεινάρης

Φωτογραφία: Θεοδώρα Ιακώβου

Παραγωγή - Οπτική Επικοινωνία: Παναγιώτης Τοφή


Τρέιλερ:Volume Films

Ιδιαίτερες ευχαριστίες: Κέντρο Χορού Χορologie

Πάνος Τοψίδης 


Το χορογραφικό έργo ’Erroneous Encounters’ πραγματοποιείται με τη στήριξη του Υφυπουργείου Πολιτισμού στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ 2024.


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

08 Μαϊου 2024, 20:30: 

Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός

Eισιτήρια Online: rialto.interticket.com , Box Office: 77777745

Τιμή εισιτηρίου: €12 / Μειωμένο: €10


SOCIAL MEDIA:


Instagram: erroneousencounters


ΠΑΝΑΓΙΟΤΗΣ ΤΟΦΗ


Αριστούχος απόφοιτος του Trinity Laban Λονδίνου με πτυχίο Σύγχρονου Χορού και Δίπλωμα Σπουδών Χορού. Βασισμένος στη κινησιολογική του έρευνα με την οποία εστιάζει σε θεματικές κενότητας και απόκρυψης, όπως και την απώλεια της αυτονομίας ως χαρακτηριστικό της σύγχρονης πραγματικότητας έχει συνθέσει αξιόλογα χορογραφικά έργα και παράλληλα ηγηθεί εργαστηρίων σε Κύπρο, Ελλάδα, Ιταλία, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο. 


Έχει συνεργαστεί ως επιμελητής κίνησης και χορογράφος σε πληθώρα θεατρικών παραστάσεων τα τελευταία οκτώ χρόνια, πλάι σε γνωστούς σκηνοθέτες από Κύπρο, Ελλάδα και Γερμανία καθώς έχει βραβευτεί από το Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου ως ‘Δημιουργός της χρονιάς’ στα Βραβεία Θεάτρου Κύπρου 2018 για την καλλιτεχνική ευελιξία, την ευρηματικότητα και την τόλμη του για πειραματισμό.





0 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page